Merken

 

Dermaline

MERKEN

Dermaline

De producten van Dermaline zijn zo ontwikkeld dat zij op de juiste plaats in jouw huid dringen en jouw huid optimaal verzorgen! Je verzorgingsroutine thuis. Met Dermaline kan je je huid efficiënt verzorgen zonder overload aan producten. In vier eenvoudige stappen is het meteen duidelijk in welke volgorde je de producten gebruikt en krijgt je huid de beste verzorging. De producten voor je persoonlijke stappenplan kies je op basis van je persoonlijke noden, behoeften en de gewenste resultaten.

Het fundament van Dermaline is de liposomale inkapseling van belangrijke ingrediënten. Concreet wil dat zeggen dat de werkzame stoffen in microcapsules zitten verpakt. Daardoor kunnen ze snel en diep in de huid dringen. Zo vermijden we irritatie aan de oppervlakte van de huid en kunnen de ingrediënten optimaal hun werk doen zonder aan kracht in te boeten. Met zichtbare resultaten tot gevolg.

De structurele samenstelling van de liposomen komt overeen met die van onze eigen celmembranen. Daardoor hebben ook de kapsels zelf een positief effect op de huid. Ze worden als huideigen ervaren en helpen om de huid te hydrateren. Foutjes in de celmembranen die ontstaan door externe agressie, helpen ze herstellen. Een win-win voor elke huid en dat zie je. 

Livliv

MERKEN

Livliv

LIVLIV is een lifestyle die toegankelijk is voor iedereen.

Voel je je moe en heb je geen energie? Ben je niet blij met het getal op je weegschaal of wil je terug in je te kleine kleding geraken? Heb je al meermaals geprobeerd om af te vallen maar het lukt je niet en als het dan toch lukt is alles er snel weer bij? Of wil je wel graag gezonder leven maar weet je niet hoe? Heb je geen tijd om te koken? Wil je graag ondersteuning? Kortom wil je graag je doel bereiken en kunnen behouden?

LIVLIV kan jou hiermee helpen. Bij Bodyshape kan je terecht voor trajecten op maat en wordt je ook ondersteund met gezonde en natuurlijke producten zoals afslankkoffie, kookboeken, gezonde maaltijden, relaxthee en smaakwater. Samen kijken we welke van de 4 trajecten bij jou past. Het Restart traject, Detox traject, Plus traject of het Boost traject.

Lignavita

MERKEN

Lignavita

Samen staan we sterk!

Lignavita is er voor elk profiel. Afvallen, je gewicht op peil houden, gezonder leven? Ieder traject is anders. Daarom vertellen we graag samen met jou je unieke verhaal.

Een nieuwe levensstijl boordevol lekkere recepten bestaande uit talloze Lignavita producten in combinatie met je favoriete verse ingrediënten. Geen streng dieet maar gezond genieten.

Revive

MERKEN

Revive

Een eerste stap naar een gezond lichaam & geest.

Ons lichaam wordt echter elke dag vervuild door uitlaatgassen, alcohol, voeding, crèmes, deodorant, stress, chemische middelen, schoonmaakmiddelen en nog veel meer. Door deze overdaad kan ons geniale lichaam ondersteuning gebruiken bij het zuiveren van deze slechte stoffen.

Wij ontwikkelden hiervoor Revive, dat jou op een gezonde manier helpt ontgiften. Revive is een kuur van 10 dagen. Je wordt door ons begeleid bij de start en op het einde van de kuur.

Restart

MERKEN

Restart

A new way of life!

Met het Restart-programma zal je op een 100% natuurlijke manier leren omgaan met voeding en je lichaam in de juiste balans brengen.

Samen gaan we op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje!

Het programma werkt in drie fasen. Een ontgiftingsfase, een zoekfase en een leeffase. Gedurende het hele traject krijg je tools aangereikt die je erbij helpen om Restart tot een goed einde te brengen. Het traject duurt 4 weken tot een jaar en is voor zowel mannen als vrouwen.