Werkwijze

BODYSHAPE KORTRIJK

Werkwijze

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Mijn doel bestaat er uit jouw persoonlijk te begeleiden naar een gelukkig en gezond leven! Ik volg samen met jou je eet- en leefgewoontes op en pas deze aan zodat het voor jou een optimaal resultaat oplevert. Samen gaan we aan de slag om je doelstellingen te bereiken. 

 1. Kennismakingsgesprek
  Vrijblijvende uitleg over de verschillende mogelijkheden voor afslanking, sportvoedingsadvies en sport.

 2. Intake gesprek
  Een eerste advies wordt al gegeven op basis van de besproken eet- en leefgewoonten. Tijdens dit gesprek vindt de eerste lichaamsanalyse plaats waarbij je gewicht, BMI, vetmassa, spiermassa, metabolische leeftijd en dergelijke worden bepaald. We doen ook een aantal metingen en aan de hand van alle resultaten bespreken we jouw doel.

 3. Tweede gesprek
  We werken samen je doelstellingen uit en bespreken het eetdagboekje. Je persoonlijk voedingsschema wordt besproken en je krijgt tips en recepten mee. Zo kan je meteen weer aan de slag!

 4. Opvolggesprek
  We bekijken samen je vorderingen en eventuele moeilijkheden in het traject. Een thema naar keuze wordt besproken, er volgt een evaluatie en je krijgt aanvullende info om ook in de toekomst op het goede (lees: gezonde) pad te blijven.